Dynamics AX ile İş Yapış Hızınızı Arttırın

Dynamics AX ile İş Yapış Hızınızı Arttırın

İşletmelerin, tüketici ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurguladığı  operasyonları desteklemek, tüketicilere tercih ettikleri şekilde yaklaşmak ve büyümeyi desteklemek üzere kurgulanan ERP – Kurumsal Kaynak Planlama uygulaması Microsoft Dynamics AX dikkat çekici özellikler barındırıyor.

Bunlar arasında yer alan depo ve lojistik yönetimi, sevkiyat zincirinde gerçek zamanlı ve uçtan uca öngörüler dışında Yaşam Döngüsü Servisleri (Lifecycle Services), süreçleri standart hale getirerek ve basitleştirerek Microsoft Dynamics AX uygulamalarının öngörülebilirliğini güçlendiriyor. Böylece hizmet ve destek anlamında sunulan inovatif ve bütünleşik deneyim daha da zenginleştiriliyor.

Yeni Dynamics AX – AX 7

Dynamics AX Sanal Lansman Etkinliği için tarih belli oldu. 9 Mart 2016‘da yapılacak olan bu heyecan verici etkinlik boyunca yeni Dynamics AX’ ın (‘AX 7’) tanıtımı yapılacak ve ürünü ilk kullanan müşterilerden New Microsoft Dynamics AX bulut hizmetinden nasıl fayda sağladıklarını dinleme fırsatı bulabileceğiz. Aynı zamanda sektörel ve ürüne özel içerik ve bilgilerin yer aldığı 25 dakikalık perakende, üretim ve finans odaklı ara seanslara katılmak da mümkün olacak.

Yeni  Dynamics AX’ı tanımak ve  öğrenmek için harika bir fırsat.

9 Mart 2016’da saat 18:00-19:00 arasında gerçekleşecek etkinliğe kayıt olmak için tıklayın.Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin.

dynamics ax agc yazilim