Mimarlık, Mühendislik Sektörü için ERP Çözümleri

Mimarlık, Mühendislik Sektörü için ERP Çözümleri

Mimarlık ve mühendislik firmalarının proje satış ve satış sonrası süreçleri gün geçtikçe daha kompleks hale gelmekte. Bir yandan proje maliyet kontrolünün sıkı takibi, bir yandan da iş teslimat süreçlerinin kısa olması gerçek zamanlı süreç denetlemelerini kaçınılmaz kılmakta ve karar vericiler tarafından gerektiğinde müdahale edilebilmesi için güncel verilerin erişilebilir olması büyük önem taşımakta.

Müşteri bazlı hazırlanan farklı şartnamelere uyum, proje raporlandırma süreçlerindeki beklentiler, çeşitli fatura dönemleri, onlarca tedarikçi firma ve kaynak yönetimi firmaların ve firma çalışanlarının üzerindeki yüklerden sadece bazıları.

muhendislik erp yazilimi

Mimarlik ve Mühendislik Firmaları için ERP Çözümleri

Dolayısıyla müşterileri, kaynakları ve devam eden projeleri izlemek ve yönetmek için gerekli olan sistemlerin gerçek zamanlı verileri sunması çok önemlidir. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) sistemi seçilirken günlük iş operasyonlarının yönetimine yardımcı olacak ve çalışanların üzerindeki manuel iş yükünü ortadan kaldıracak bir çözüm tercih edilmeli. Böylece, firma çalışanları zamanlarını müşterilere daha iyi hizmet sunmak için kullanabilecekler.

Mimarlık ve Mühendislik Sektörü için Microsoft Dynamics AX ERP çözümleri aşağıdaki başlıklarda fayda sağlamaktadır:

• Proje süreçlerinde karlılık artışı

Kaynak ve Tedarikçi yönetiminde verimlilik

Proje aktivite ve dökümanlarında daha iyi koordinasyon ve kollaborasyon

Yeni proje satışlarında daha yüksek performans

AGC Yazılım olarak sunduğumuz müşterilerimize özel ERP çözümlerimizi, dünyanın en iyi yazılım uygulaması Microsoft Dynamics AX ile firmaların proje verimlilik ve karlılıklarını arttırmak üzere geliştirdik.